Samenwerkingspartners

Bij Funtastic Dog kun je terecht voor training en uitlaatservice, zowel in groepsvorm als individueel. Daarnaast hebben wij een mooie samenwerking met onderstaande partners. Zij zijn gespecialiseerd in:
- Hondenpension
- Trimsalon
- Hondenoppasservice aan huis
- Hondengedragstherapie

Deze zijn met grote zorg uitgekozen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Hondenpension Victory Staffs

Victory Staffs is een zeer professionele hondenkennel en uniek hondenpension in gemeente Laarbeek. Dennis en Carla van der Linden zijn al jaren op zeer gepassioneerde wijze actief bezig om de best mogelijke opvang voor jouw hond te realiseren. 

Trimsalon by Fem 

Bij Trimsalon By Fem wordt jouw hond geheel naar wensen getrimd. Trimmen doet Femke met heel veel geduld, ze houdt goed in de gaten wat jouw hond wel/niet aan kan. Voor de behandeling overlegt ze samen altijd wat het beste is voor jouw hond. 


HondsTrouw

Een professioneel en vriendelijk persoon nodig om jouw hond(en) te verzorgen? Jouw huisdier wordt met alle liefde behandeld in de trimsalon. Maar ook bij jouw thuis, want Inge geeft ook oppasservice aan huis!

Sam's hondenservice

Ervaar jij gedragsproblemen bij jouw hond? Sam is hondengedragstherapeut en haar missie is om de communicatie tussen jou en jouw hond te versterken.